Musinbeg-Komerc d.o.o. VISOKO

Firma „MUŠINBEG-KOMERC“ d.o.o. Visoko, osnovana je 1996 godine.Nalazimo se u Visokom na adresi Kološići b.b. Donje Moštre.
Od svoga osnivanja bavi se prodajom ali i kupovinom industrijskih mašina širokog asortimana.Naš lager, kao i servisna radionica su smješteni na površini od 3000 m2. Da bi zadovoljili potrebe kupaca postali smo jedni od najvećih uvoznika nove i rabljene industrijske opreme na Balkanu. Na vaše zahtjeve odgovaramo brzo i precizno, pomažući vam da pri tome odaberete najbolju mašinu i opremu za Vašu djelatnost.
Vršimo transport mašina i opreme do vaše firme, servisiramo i remontujemo. Naš tim vam je na usluzi u cijelom regionu, tako da u kratkom vremenskom periodu možemo odgovoriti na vaše zahtjeve.

U ponudi imamo veliki izbor:
- Viljuškara
- Mašina za obradu metala (Presa,Strugova,Glodalica,Makaza,Bušilica,Pila)
- Mašina za obradu drveta i kamena
- Elektromotora od 0.1 do 250 kW
- Reduktora
- Hidrauličnih i Vodenih pumpi
- Kompresorske opreme (Vijčani i Klipni kompresori, Sušači zraka, Filtracija)
- Agregata za struju (Novi i Rabljeni od 10 do 2500 kVA)
.


partneri/Busch Vacuum_high res.jpg partneri/CompAir_logo.svg.png partneri/LOGO-TRUDBENIK111(1).jpg partneri/Mannesmann-Header-Small.jpg partneri/abac-logo-large.jpg partneri/alup-logo.jpg partneri/comprag.jpg partneri/download.png partneri/image_manager__BTL_renner_neu-01.jpg partneri/ingersoll-rand-logo.jpg partneri/kaeser.jpg partneri/logo_boge.jpg partneri/mahlelogo.gif partneri/pomvaklogogif.gif